Projecten

Verhalen van Hoop

Door mijn eigen levenservaringen weet ik hoe belangrijk het is om niet op te geven en hoop te houden. Soms kan het lezen van een verhaal van iemand anders net zijn wat je daarvoor nodig hebt. Deze verhalen zijn zeer waardevol en bedoeld om hoop en steun te bieden wanneer je dat nodig hebt. Daarnaast kun je via deze website ook zelf een verhaal in sturen, als je zelf een verhaal van hoop wilt delen. Klik hier om de verhalen te lezen!

Social Run – Team Yulius

Elk jaar wordt de Social Run georganiseerd. De Social Run richt zich op een inclusieve samenleving, het doorbreken van het taboe rondom psychische kwetsbaarheid en het streven naar openheid over psychische aandoeningen. Dit jaar doe ik voor het eerst mee met dit initiatief, waarbij ik Team Yulius ondersteun. Wil je hier meer over weten en wil je weten wat ik precies ga doen, lees dan hier verder.

Bundle of Feelings

Bundle of Feelings is een initiatief van mij die is ontstaan nadat ik zelf de behoefte voelde om te schrijven over mijn herstelproces. Hierdoor ontstond het idee om een plek te creëren waar gedichten en teksten worden gedeeld. Zowel door mij zelf als door anderen. Dit idee is nieuw en nog in ontwikkeling maar een eerste gedicht is al te lezen op de Instagram-pagina.